Venera u Ribama 2024.

>
Venera u Ribama 2024.
Kraljica deluzija vlada nebom.

Venera u Ribama u astrologiji

Planeta ljubavi je egzaltirana kada se nađe u sazvežđu Riba. Njene osobine su ekstremno izražene jer je egzaltacija planetarno dostojanstvo u kojem planeta ima neometanu sposobnost da ispoljava svoju prirodu.

Mitologija znaka Ribe

Sazvežđe Riba je u mitologiji takođe poznato pod nazivom Venera i Kupid. Postoji više priča o nastanku sazvežđa Riba, ali jedan od najpoznatijih grčkih mitova navodi da su se Afrodita i njen sin Eros tansformisali u dve ribe kako bi pobegli od titana koji je jurio da ih ubije.
Druge interpretacije mitova govore da su Veneri i Kupidu dve ribe u reci pomogle da se prevezu do bezbednosti.
U svakom slučaju, Zevs je bio beskrajno zahvalan ribama zbog toga što su spasile Afroditu i Erosa (u Rimskoj verziji pod nazivom Venera i Kupid) zbog čega im je poklonio sopstveni deo neba.
Iz tradicionalno mitologije izvodimo jasan zaključak zašto su Ribe u astrologiji znak u kom je Venera egzaltirana. To je najjača ljubav i nemogućnost uzdržavanja.

Venera u Ribama 2024. Tranziti

Venera u Ribama 2024. tumačenje natalne venere i analiza tranzitnih aspekata. Venera konsjunkcija Saturn i u aspektu sekstil sa Jupiterom.

Venera u Ribama 2024. kao i svake godine označava Venerin hod kroz Neptunovu teritoriju. Planeta ljubavi i romantike korača teritorijom maštanja, obmana, fantazija i iluzija. Ona ove godine gradi nekoliko značajnih aspekata dok tranzitira Ribama.

Venera u Ribama ide do vrhunca. Ona toliko voli da bude zaljubljena da ne mari za realnost. Zato je Venera u Ribama prava kraljica deluzija. Ona veruje u svoje bajke više nego sopstvenim očima.

Ali ove godine našu kraljicu deluzija čeka i hladan šamar realnosti kada se spoji sa Saturnom. Ako veliki malefik nešto ne dozvoljava to su izlazi iz čvrste realnosti. Dužnost zove!
Venera simbolizuje ljubav, lepotu i partnerske odnose, dok Saturn predstavlja ozbiljnost, disciplinu i ograničenja. Kada su ove dve planete u konjunkciji, to pokreće duboku potrebu za stabilnošću i sigurnošću u ljubavnom životu.
Od 20.03. do 27.03 imamo veoma uzbudljivu nedelju Venerinih tranzita.
Poziva na odgovornost i ozbiljnost u vezama, teži trajnim i posvećenim odnosima. Stvara potrebu za dugoročnim planiranjem, monogamijom (Saturnova priroda ograničavanja) i stabilnošću u ljubavnim odnosima.
Oni odnosi koje smo izmaštali u stabilne i ozbiljne će pasti na testu realnosti sa konjunkcijom Venere i Saturna.
U istom periodu kada se spaja sa Saturnom, Venera gradi još jedan izuzetno značajan aspekt – sekstil sa velikim benefikom, Jupiterom.
U suštini, sekstil Venere i Jupitera često donosi sreću, izobilje i optimizam u ljubavni život i život generalno. Ovaj aspekt donosi blagoslove i prilike za rast i razvoj u oblasti ljubavi, lepote i zadovoljstva.
Odnosi koji prođu Saturnov test realnosti postaju ono što Venera u Ribama priželjkuje ceo život. A to je prava bajka!
Bez obzira na ljubavni status, ova nedelja predstavlja izuzetno plodan period za uspešno manifestovanje. Potrudite se da svakog dana vežbate zahvalnost i manifestujete svoje najluđe snove.
Venera i Saturn u Ribama (svet snova) u saradnji sa velikim benefikom u Biku (znak materijalizacije) otvara neograničene mogućnosti za realizaciju životnih želja.
Da li već predosećate šta vas čeka? Srećno!
Astro Bejb Edukacije. Aktiviraj svoju natalnu Veneru uz astrosimboliku. Magija horoskopa i tumačenja Venere u Ovnu, biku, blizancima, raku, lavu, vagi, devici, strelcu, škorpiji, jarcu, vodoliji i ribama. Astro kurs

Start typing and press Enter to search

Korpa

Nema proizvoda u korpi