AUTORSKA PRAVA I POLITIKA PRIVATNOSTI

Tekstovi

Autorska prava i politika privatnosti: Svi tekstovi na sajtu su vlasništvo Astro Bejb Doo Beograd Stari grad.

Svi setovi afirmacija su zaštićeni kao jedinstven koncept i kao posebna autorska dela. Njihovo korišćenje u iste ili slične komercijalne svrhe u celosti ili delovima je podložno novčanoj kazni. Novčane kazne prema Zakonu o autorskim i srodnim pravima, iznose od 100.000 do 3.000.000 dinara. Više o ovome možete pročitati na stranici posvećenoj našoj intelektualnoj svojini.

Tarot bejb 1_edited.png

Autorska prava i politika privatnosti: Fotografija i video

Autorska prava: Kompletan digitalni materijal je vlasništvo Ane Jakšić (direktorka i vlasnica Astro Bejb doo Beograd) kao autorke ili NASA public domain. Njihovo korišćenje u komercijalne svrhe u celosti ili delovima je podložno novčanoj kazni. Novčane kazne prema Zakonu o autorskim i srodnim pravima, iznose od 100.000 do 3.000.000 dinara.

Politika privatnosti

Vaša privatnost: Astro Bejb koristi lične podatke isključivo za ispunjavanje naručenih usluga. Vaši podaci su zaštićeni i ne mogu biti podeljeni sa trećim licima. Prilikom kupovine na Astro Bejb Shopu podaci sa vaše kartice su zaštićeni enkripcijom banke i naša kompanija nema uvid u podakte sa vaše kartice ni u jednom trenutku.

 

POSETI BEJB EDUKACIJE

SAVETI ZA MANIFESTOVANJE SA ČAROBNIM AFIRMACIJAMA

Start typing and press Enter to search

Korpa

Nema proizvoda u korpi