NAČINI PLAĆANJA

Načini prihvatanja plaćanja:

Trgovac pruža više opcija za plaćanje proizvoda ili usluga. Ove opcije uključuju plaćanje karticama (debitnim ili kreditnim) – VISA, Maestro ili MasterCard koje podržavaju plaćanje preko Interneta, plaćanje pouzećem (gotovinom ili karticama) i plaćanje IPS sistemima. Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa bankom Raiffeisen i obavlja se na bezbedan i sertifikovan način jednostavnim unosom podataka sa platne kartice.

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu. Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa tek kada su proizvodi pripremljeni za transport i predati kurirskoj službi. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 14 dana od prihvatanja Vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana.

Nakon isteka roka od 14 dana , novac rezervisane na Vašem računu se oslobadjaju i biće Vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu, i izvršiti plaćanje vezano za njih. Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Sigurnost plaćanja:

Sigurnost naših korisnika je naša primarna briga. Svi finansijski podaci i transakcije su zaštićeni najsavremenijim tehnologijama enkripcije i sigurnosnim protokolima. Naša platforma sarađuje sa renomiranim pružaocem usluga plaćanja Raiffeisen bank kako bi osigurala bezbednost svake transakcije.


Troškovi plaćanja:

Troškovi plaćanja, uključujući naknade za obradu i dostavu, mogu varirati u zavisnosti od izabrane metode plaćanja i lokacije isporuke. Detalji o tim troškovima će biti transparentno prikazani tokom procesa naručivanja.
Izjava o konverziji: Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

PDV: PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova
Potvrda plaćanja: Nakon uspešno izvršene transakcije, korisnik će dobiti potvrdu plaćanja putem e-maila. Potvrda će sadržati detalje o naručenim proizvodima ili uslugama.


Odgovornost korisnika:

Korisnik je odgovoran za tačnost i potpunost informacija koje pruža tokom procesa plaćanja. Trgovac neće biti odgovoran za bilo kakve greške u unosu informacija koje mogu dovesti do problema u obradi plaćanja ili dostave porudžbine.

Povrat sredstava:

U slučaju potrebe za povratom sredstava, korisnik se može obratiti Trgovcu putem kontakt informacija navedenih u Opštim informacijama. Povrat sredstava će biti procesuiran u skladu sa važećim zakonima i politikom Trgovca.

Zloupotreba plaćanja:

Bilo kakva zloupotreba ili pokušaji prevare u vezi sa plaćanjem biće prijavljeni nadležnim organima u skladu sa zakonskim odredbama. Promene u načinima plaćanja: Trgovac zadržava pravo da izmeni ili dopuni dostupne načine plaćanja u bilo kom trenutku bez prethodne najave.

SAVETI ZA MANIFESTOVANJE SA ČAROBNIM AFIRMACIJAMA

POSETI BEJB EDUKACIJE

Start typing and press Enter to search

Korpa

Nema proizvoda u korpi