ISPORUKA

ISPORUKA (VRSTE):

Trgovac nudi različite opcije za isporuku proizvoda koje su dostupne korisnicima. Ove opcije uključuju standardnu isporuku, brzu isporuku, i druge specifične opcije koje se mogu ponuditi u skladu sa potrebama korisnika.

ISPORUKA (TROŠKOVI):

Troškovi isporuke će varirati u zavisnosti od izabrane metode isporuke, težine i dimenzija proizvoda, kao i lokacije isporuke. Sve relevantne informacije o troškovima isporuke će biti transparentno prikazane tokom procesa naručivanja.
Rokovi isporuke: Trgovac će se truditi da isporuči proizvode u najkraćem mogućem roku. Očekivani rokovi isporuke će biti navedeni tokom procesa naručivanja, međutim, Trgovac se odriče svih odgovornosti usled kašnjenja prouzrokovanih trećim licima (partnerske kurirske službe i slično), kao i usled nepredviđenih okolnosti.

Pravilo preuzimanja: Pri isporuci na adresu korisnika, korisnik je odgovoran za prijem i potpisivanje za isporuku. U slučaju nemogućnosti prijema, korisnik treba da pruži ovlašćenje trećeg lica.
Oštećeni ili izgubljeni proizvodi: U slučaju da korisnik primeti da je isporučeni proizvod oštećen ili izgubljen tokom transporta, treba odmah obavestiti Trgovca radi pokretanja postupka rešavanja problema.

Promene u isporuci: Korisnik može izmeniti detalje isporuke ili adresu pre nego što se proizvodi izdaju za isporuku, ukoliko je to tehnički moguće.

Međunarodna isporuka: Trgovac može ponuditi međunarodnu isporuku u zavisnosti od lokacije korisnika i proizvoda. Korisnici su odgovorni za poštovanje svih carinskih i poreznih obaveza u svojoj zemlji.

Povrat proizvoda: Detalji o uslovima povrata proizvoda, uključujući rokove i postupak, biće navedeni u sekciji Povrat sredstava ovog dokumenta.

 

SAVETI ZA MANIFESTOVANJE SA ČAROBNIM AFIRMACIJAMA

POSETI BEJB EDUKACIJE

Start typing and press Enter to search

Korpa

Nema proizvoda u korpi