Lilit po znakovima i kućama

>
Lilit po znakovima i kućama

Gde ti je Lilit u natalnoj karti i šta znači njena pozicija?

Značenje Lilit po kućama horoskop astrologija natalna karta tumacenje po znacima izracunaj Šta je severni čvor lilit aktivacija svih planeta

Lilit u natalnoj karti: Šta kriješ?

Lilit, poznata u astrologiji kao Crni Mesec, je dugo bila nedovoljno istražena iako nas njen uticaj može odvesti do najmračnijih i neočekivanih dubina ljudskih poriva.

Oduvek je fascinanirala svet zbog svoje mističnosti, jer se bavi temama kao što su seksualnost, sramota i bes. Lilit ne predstavlja astrološko telo, već najudaljeniju tačku Mesečeve orbite oko Zemlje. Ona nije nebesko telo, ona je entitet.

Lilit po znakovima i kućama

Razumevanje pozicije Lilit u natalnoj karti može pomoći da se suočimo sa potisnutim nesigurnostima, sumnjama i izazovima u životu. Tačka crnog Meseca krije našu najveću sramotu. Lilit budi u nama iskonske potrebe, ali i suprotstavljanje konformizmu i autoritetima. Lilit je esencija subverzivnosti.

 

Da bi aktivirala njenu moć moraš da radiš sa senkom. Rad sa energijom Lilit nikada nije prijatno iskustvo.

 

Saradnja sa natalnom Lilit vodi ka razumevanju i prihvatanju sebe, svojih najdubljih potreba i želja.

Ako ne znaš gde je tvoja natalna Lilit:

PROVERI OVDE

LILIT U NATALNOJ KARTI

Značenje Lilit po znakovima i kućama:

ZNAČENJE LILIT U OVNU – PRVOJ KUĆI

U tebi se od rođenja odvija borba između takmičarskog duha i prihvatanja sebe. Ti si strastvena do ekstrema i često kršiš nametnuta pravila.

Mračna strana Lilit u Ovnu je stalno poređenje. Nećeš prihvatiti sebe i pronaći ljubav dok ne prestaneš druge žene da posmatraš kao konkurenciju.

ZNAČENJE LILIT U BIKU – DRUGOJ KUĆI

Veoma ženstvena, lepa, ali pre svega materijalista. Ti udovoljavaš sebi i svojim potrebama. Uživaš u izobilju i uvek imaš potencijalne partnere na čekanju.

Mračna strana ove Lilit izbija kada materijalne stvari postanu važnije od samopoštovanja i emotivne sigurnosti.

ZNAČENJE LILIT U BLIZANCIMA – TREĆOJ KUĆI

Želja za intelektualnom i emotivnom stimulacijim čini savršenim sagovornikom u bilo kom okruženju. Harizmatična i očaravajuća, besprekornu komunikaciju koju prilagođava svojoj publici.

Mračna strana Lilit u Blizancima je kada preteruje u priči kako bi kompenzovala nesigurnost jer nema određeni stepen obrazovanja.

ZNAČENJE LILIT U RAKU – ČETVRTOJ KUĆI

Emotivna i empatična, ti daješ sebe i svoju podršku bez rezerve. Sa lakoćom saoseća i razume tuđu patnju. 

Mračna strana Lilit u Raku je potisnuta ljubomora koja izbija u vidu pasivne agresije.  Sve dok mrziš druge žene ne možeš pronaći ljubav ni u suprotnom polu.

Astro Bejb Edukacije. Aktiviraj svoju natalnu Veneru uz astrosimboliku. Magija horoskopa i tumačenja Venere u Ovnu, biku, blizancima, raku, lavu, vagi, devici, strelcu, škorpiji, jarcu, vodoliji i ribama. Astro kurs kosmo vodič
ZNAČENJE LILIT U LAVU – PETOJ KUĆI

Moćna, jaka i puna samopouzdanja, Lilit u Lavu ne prolazi neprimećeno. Jasno i otvoreno pokazuješ svoju nameru osvajanja.

Mračna strana ove Lilit je patološka potreba za pažnjom koja vodi u histrionično ponašanje. Seti se da nije svaka reklama dobra reklama.

ZNAČENJE LILIT U DEVICI – ŠESTOJ KUĆI

Ima žarku želju za kontrolom. Lilit u Devici voli red i organizacuju ali to postiže napornim radom. Prepuštanje strastima je pravi izazov za tebe.

Mračna strana Lilit u Devici je patološka potreba za kontrolom i redom. Ovo je samoodbrana od potisnutih fantazija i osećaja sramote koji je prisutan od detinjstva.

ZNAČENJE LILIT U VAGI – SEDMOJ KUĆI

Žudiš za harmonijom u partnerstvu i poseduješ jaku žensku energiju. Lilit u Vagi kod tebe znači da sa lakoćom privlačiš nove prilike i divljenje ljudi oko sebe.

Mračna strana Lilit u Vagi je izbegavanje konflikta po svaku cenu. U stanju si da uništiš sebe samo da veza preživi. Suoči se sa potisnutim strahom od samoće.

ZNAČENJE LILIT U ŠKORPIJI – OSMOJ KUĆI

Magnetično privlačna, Lilit u Škorpiji zna kako da upravlja i manipuliše. Nikada se ne prepušta do kraja i nikada ne veruje u potpunosti.

Mračna strana Lilit u Škorpiji je duboko ukorenjeno uverenje da će je svako izneveriti. Moć zavođenja je bezvredna ako nikada ne dozvoliš sebi da veruješ u pravu ljubav.

ZNAČENJE LILIT U STRELCU – DEVETOJ KUĆI

Lilit u Strelcu naglašava slobodu, istraživanje i avanturistički duh. Ovde Lilit ukazuje na potrebu da se osoba oslobodi ograničenja koja joj nameću društveni normativi.

Mračna strana Lilit u Strelcu je patološka potreba za slobodom koja je sprečava da doživi pravo partnerstvo.

ZNAČENJE LILIT U JARCU – DESETOJ KUĆI

Ova pozicija Lilit često naglašava ambiciju, disciplinu i praktičnost. Lako privlači uspešne i ostvarene partnere.

Mračna strana Lilit u Jarcu je odricanje od sopstvenih ideala zarad društvenog priznanja/statusa.

ZNAČENJE LILIT U VODOLIJI – JEDANAESTOJ KUĆI

Lilit u Vodoliji naglašava potrebu za nezavisnošću, originalnošću i ekscentričnošću. Ova pozicija daje jaku želju da se osoba istakne kao jedinstvena i autentična.

Mračna strana Lilit u Vodoliji je opsesivna potreba da bude drugačija od drugih. Takođe može da izgubi kontakt sa realnošću zbog nepraktičnih ideala.

ZNAČENJE LILIT U RIBAMA – DVANAESTOJ KUĆI

Lilit u Ribama naglašava duboku intuitivnost i duhovnu osetljivost. Ova pozicija daje izuzetnu kreativnost, maštovitost i sposobnost da se poveže sa suptilnim i duhovnim dimenzijama života.

Mračna strana Lilit u Ribama je razlikovanje stvarnosti od fantazije. Ona je sklona gubljenju u svet snova. Ovo maladaptivno ponašanje služi da se izbegne suočavanje sa strahom da nikada neće ostvariti svoje životne želje.

POSETI BEJB EDUKACIJE

SAVETI ZA MANIFESTOVANJE SA ČAROBNIM AFIRMACIJAMA

Start typing and press Enter to search

Korpa

Nema proizvoda u korpi