Osobine Meseca prema horoskopskim znakovima

>
Osobine Meseca prema horoskopskim znakovima
Osobine Meseca prema horoskopskim znakovima nam otkrivaju dušu pojedinca.

Mesec u astrologiji predstavlja ključni element koji osvetljava emocionalnu prirodu i unutrašnje svetove svakog pojedinca. Kao protivteža Sunčevom znaku, Mesec reflektuje naše duboke emotivne reakcije, potrebe za sigurnošću, instinkte i način na koji se povezujemo sa svojim unutrašnjim bićem.

Mesec je simbol majčinstva, porodice i našeg emotivnog nasleđa. On predstavlja način na koji smo formirani kroz svoje prve emotivne veze, posebno sa roditeljima i drugim bliskim članovima porodice. Svaki znak Zodijaka manifestuje Mesec na svoj jedinstven način, donoseći različite obrasce ponašanja i potreba.

OSOBINE MESECA PREMA HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA

Ovan (21. mart – 19. april):

Mesec u Ovnu donosi snažne emocije i impulsivne reakcije. Osobe sa Mesecom u Ovnu često su strastvene, hrabre i energične. Njihove emocije brzo se menjaju, a potreba za akcijom je izražena.

Bik (20. april – 20. maj):

Mesec u Biku donosi duboku emotivnost i želju za sigurnošću. Osobe sa ovim položajem Meseca cene udobnost, stabilnost i materijalnu sigurnost. Njihove emocije su duboke i stabilne, ali mogu biti tvrdoglave kada su u pitanju promene.

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Mesec u Blizancima donosi promenljive emocije i potrebu za komunikacijom. Osobe sa ovim položajem Meseca su društvene, znatiželjne i brze u promišljanju. Njihove emocije su povezane sa intelektom i komunikacijom.

Rak (21. jun – 22. jul):

Mesec je u svom sedištu u znaku Raka, što ga čini posebno jakim. Osobe sa Mesecom u Raku su izuzetno emotivne, brižne i intuitivne. Porodične veze su im važne, a često imaju izraženu potrebu da brinu o drugima.

Lav (23. jul – 22. avgust):

Mesec u Lavu donosi snažne emocije i potrebu za priznanjem. Osobe sa ovim položajem Meseca su ponosne, tople i dramatične. Njihove emocije traže pažnju i afirmaciju.

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Mesec u Devici donosi analitičnost i potrebu za redom. Osobe sa ovim položajem Meseca su praktične, pedantne i odgovorne. Njihove emocije su često izražene kroz brigu i servisiranje drugih.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):

Mesec u Vagi donosi potrebu za harmonijom i ravnotežom. Osobe sa ovim položajem Meseca su ljubazne, diplomatske i estetski osvešćene. Njihove emocije su povezane sa lepotom i odnosima.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):

Mesec u Škorpiji donosi duboke emocije i intenzitet. Osobe sa ovim položajem Meseca su strastvene, intuitivne i duboko emotivne. Njihove emocije su često tajanstvene i moćne.

Strelac (22. novembar – 21. decembar):

Mesec u Strelcu donosi potrebu za slobodom i avanturom. Osobe sa ovim položajem Meseca su optimistične, avanturističke i filozofske. Njihove emocije su povezane sa potragom za istinom i širenjem horizonta.

Jarac (22. decembar – 19. januar):

Mesec u Jarcu donosi ozbiljnost i potrebu za postignućem. Osobe sa ovim položajem Meseca su ambiciozne, odgovorne i disciplinovane. Njihove emocije su često povezane sa karijerom i društvenim statusom.

Vodolija (20. januar – 18. februar):

Mesec u Vodoliji donosi originalnost i potrebu za nezavisnošću. Osobe sa ovim položajem Meseca su progresivne, nekonvencionalne i humanitarne. Njihove emocije su povezane sa idejama i društvenim promenama.

Ribe (19. februar – 20. mart):

Mesec u Ribama donosi osetljivost i empatiju. Osobe sa ovim položajem Meseca su intuitivne, sanjarske i saosećajne. Njihove emocije često su povezane sa umetnošću, spiritualnošću i saosećajnošću prema drugima.

Ovo su samo osnovni opisi Meseca u svakom znaku Zodijaka, a kompleksnost i dubina ove pozicije u natalnom horoskopu mogu se produbiti kroz analizu aspekata i ostalih faktora. Ovde možete čitati o fazama Meseca.

POSETI BEJB EDUKACIJE

SAVETI ZA MANIFESTOVANJE SA ČAROBNIM AFIRMACIJAMA

Astro Bejb Edukacije. Aktiviraj svoju natalnu Veneru uz astrosimboliku. Magija horoskopa i tumačenja Venere u Ovnu, biku, blizancima, raku, lavu, vagi, devici, strelcu, škorpiji, jarcu, vodoliji i ribama. Astro kurs

Start typing and press Enter to search

Korpa

Nema proizvoda u korpi