Saveti za manifestovanje sa čarobnim afirmacijama

>
Saveti za manifestovanje sa čarobnim afirmacijama

UVOD:

Manifestovanje sa čarobnim afirmacijama je ekstremno intuitivno i jednostavno. Prvo što treba da znate jeste da ne postoji pogrešan način! Kada manifestujete prema vašem osećaju ne možete pogrešiti.

 

Manifestovanje ne mora da bude komplikovao da bi bilo efikasno.

 

Saveti za manifestovanje sa čarobnim afirmacijama: Ako ste divno raspoloženi i želite da zapalite više afirmacija u jednom danu – samo napred! Svaki talas pozitivne energije i inspiracije treba maksimalno iskoristiti.

 

Isto tako, ne treba paliti na silu. Ukoliko ti nije do manifestovanja – nemoj forsirati. Sasvim je u redu preskočiti dan, ili više dana kada nam nije do manifestovanja.

 

U svakom setu ima 28 afirmacija po uzoru na 28 dana mesečevog ciklusa, ali to ne znači da morate da čekate mlad Mesec kako bi počeli sa manifestovanjem. Ipak, preporučujem da pratite faze i zapalite papirić na dan mladog Meseca. Ovo je najbolja faza za manifestovanje.

 

KAKO POSTAVITI PAPIRIĆ:

Da bi papirić goreo bez prekida od početka do kraja možete ga držati u ruci. Ovo preporučujem kada imate 5 minuta da se maksimalno fokusirate na svoju želju i kada želite da malo meditirate.

 

Takođe preporučujem da papirić presavijete (koliko puta vi želite) i postavite ga da stoji uspravno (kao na slici). Ovaj način garantuje da savršeno gori.

 

Kada papirić postavite celom površinom na dole može doći do gašenja iz prostog razloga što nema dovoljno kontkta sa kiseonikom. Ukoliko vam se papirić ugasi, najnormalnije ga upalite i nastavite dalje bez opterećivanja.

 

 

Dim, kao i svaki, ne treba direktno udisati. Obavezno otvorite prozor/e i uključite ventilaciju kada palite afirmacije. Isto kao što otvaramo dok kadimo prostor, važno je da ono negativno što teramo ima gde da ode.

 

MANIFESTOVANJE:

 

-Izaberite afirmaciju koja vas prva privuče.

-Zatvorite oči i pomirišite papirić.

-Pročitajte afirmaciju i upalite papirić.

-Dok papir gori, 4-5 minuta, povežite se i meditirajte sa tom porukom.

-Vreme gorenja se savršeno uklapa u trajanje većine pesama, preporučujemo da pustiš svoju omiljenu dok manifestuješ!

 

Dim papira energetski čisti vas i vaš prostor dok manifestujete.

 

OSTATAK PEPELA:

Ako se na prozoru ili terasi, izgoreni papir možete pustiti da odleti. Ostatak pepela uvek možete baciti normalno u smeće, ali takođe pepeo može da ide u zemlju za biljke. Dok biljka raste i cveta isto tako čini i vaša afirmacija.

 

KAKO DA NAPRAVIŠ SVOJU MAGIČNU SVEĆU?

POSETI BEJB EDUKACIJE

 

Start typing and press Enter to search

Korpa

Nema proizvoda u korpi