Šta ti donosi Jupiter u Blizancima 2024?

>
Šta ti donosi Jupiter u Blizancima 2024?

Vidi šta ti donosi Jupiter u Blizancima 2024. i koji znakovi imaju najviše sreće u ovom tranzitu

26. maja 2024. godine Jupiter prelazi u sazvežđe Blizanaca. Ovo je jedan od ključnih tranzita u godini.

Kada se Jupiter, planeta ekspanzije, optimizma i prosperiteta, nalazi u znaku Blizanaca, stvara se posebna kombinacija energije koja oblikuje način na koji doživljavamo svet oko sebe.

Jupiter u Blizancima donosi sa sobom dinamičan, intelektualno stimulativan i uzbudljiv period u astrološkom smislu.

Jupiter u Blizancima nas motiviše da istražujemo i da se povezujemo. Ovo je vreme komunikacije, učenja i razmena ideja. Pod uticajem ovog tranzita, možemo osećati potrebu za širenjem svojih vidika kroz putovanja, studirane, čitanje i razgovore.

Međutim, Jupiter u Blizancima takođe daje izazove u obliku preopterećenosti informacijama, površnosti i nedostatka fokusa. Može biti teško zadržati koncentraciju i produbiti svoje znanje zbog preterivanja.

Moramo preispitati sopstveni odnos prema medijima i društvenim mrežama posebno. Preterano konzumiranje praznog sadržaja preti da nam oduzme mnogo dragocenog vremena.

Ovome će najpodložniji biti ljudi u znaku Strelca, Ribe i Device. Vaš zadatak je da filtrirate relevantan sadržaj na mrežama i da ograničite sebi konzumiranje medija na ono što vas unapređuje.

Šta ti donosi Jupiter u Blizancima 2024?

Devicama koje su po prirodni sklone preteranim analizama preti upadanje u vrtlog preispitivanja bez kraja. Ribe su posebna meta zodijaka ove godine jer njihovim znakom tranzitira Saturn koji će se tokom avgusta kvadrirati sa Jupiterom u Blizancima.

Ovo je period ogromne zbunjenosti, nesposobnosti da razlikujemo istinu od fikcije i da donosimo pametne zaključke. Anksioznost, depresija i veliki pritisak su prisutni pod Saturnom, pa će mnoge Ribe biti u iskušenju da donesu važne odluke koje imaju dugoročne posledice, ali savetujem da se oduprete pritisku. Takve odluke pod pritiskom vas mogu mnogo i dugo koštati.

Strelčevima nije toliko teško u psihičkom smislu koliko će biti muve bez glave. Zujanje, lutanje, samo da se negde ide i samo da se nešto priča, a na kraju nigde ne završite i ništa ne saznate. Strelčevi treba da vežbaju fokus i smislenost.

Ko će imati najviše sreće?

Kome ovaj tranzit donosi najbolje mogućnosti:

BLIZANCI

U junu 2024. Jupiter ulazi u tvoj znak – ovo je velika sreća i vreme eksponencijalnog rasta i razvoja. Ovaj tranzit se dešava samo jednom svakih 11 do 12 godina. To je vreme kada se osećamo nadahnuto i sposobno da ostvarimo svoje najviše potencijale. Idemo ka svojim snovima sa entuzijazmom i verom u uspeh. Univerzum je na tvojoj strani i poziva te da ostvariš najveće životne želje. Ne postoji preveliki zalogaj kad je Jupiter na Suncu.

VODOLIJA I VAGA

Dok tranzitira znakom Blizanaca Jupiter gradi trigon sa sazvežđem Vodolije. Aspekt Jupitera u trigonu sa Suncem je izuzetno povoljan aspekt u astrologiji koji nosi sa sobom blagostanje, sreću i prosperitet. Kada Jupiter formira trigon sa Suncem u natalnoj karti ili putem tranzita, to obično ukazuje na period unutrašnje snage, samopouzdanja i optimizma. Osoba sa ovim aspektom obično ima izražen osećaj vere u sebe i svoje sposobnosti. Bićete podržani i inspirisani da ostvarite sve ciljeve.

LAV I OVAN

Sekstil između Jupitera i Sunca je povoljan aspekt u astrologiji koji donosi harmoniju, optimizam i mogućnosti za razvoj. Ovaj aspekt obično nosi blagu, ali pozitivnu energiju koja olakšava ostvarenje ciljeva i proširuje horizonte. Ovnovi i Lavovi će ulaskom Jupitera u Blizance doživeti ovaj tranzit. Kada Jupiter pravi sekstil sa Suncem u natalnoj karti ili tokom tranzita, to ukazuje na period u kojem osoba dobija podršku Univerzuma u svojim aktivnostima. Pobeđuje osjećaj optimizma, samopouzdanja i šire perspektive na život.

POSETI BEJB EDUKACIJE

SAVETI ZA MANIFESTOVANJE SA ČAROBNIM AFIRMACIJAMA

Astro Bejb Edukacije. Aktiviraj svoju natalnu Veneru uz astrosimboliku. Magija horoskopa i tumačenja Venere u Ovnu, biku, blizancima, raku, lavu, vagi, devici, strelcu, škorpiji, jarcu, vodoliji i ribama. Astro kurs

Start typing and press Enter to search

Korpa

Nema proizvoda u korpi