Erotska astrologija: kakav je u krevetu

>
Erotska astrologija: kakav je u krevetu
Erotska astrologija: kakav je u krevetu
Proveri kakav je u krevetu pre upoznavanja

Blizanci su pričljivi. Bikovi vole komfor, Lavovi pažnju, a Device red. Već smo doktorirali tipove ličnosti na osnovu kompozicije natalne karte. Znamo kako svaki Mesec oseća, kako svaki Merkur razmišlja i ljubavni jezik svake Venere. Na istim principima možemo odrediti nečiji stil zavođenja i vođenja ljubavi. Erotska astrologija nam otkriva kakav je u krevetu bez mnogo rada.

Nije potrebno tačno vreme rođenja da biste videli nečije položaje planeta. Uz datum i mesto rođenja otkrivamo u kom znaku se nalazi svaka planeta i kako se one međusobno aspektuju. Uz vreme rođenja imamo kompletnu sliku sa podznakom i kućama.

Tipičan scenario: zatreskate se u samouverenog Lava, pa kada na red dođe spavaća soba padnu sve maske i zatečeni ste u stanju duboke egzistencijalne krize. Gde sam pogrešila? Da li je problem u meni? A gospodin sve vreme vešto krio Mars u Raku sa Venerom u Devici. Ne budite žrtva astrološke prevare, na vreme proverite da li je radno sposoban i pre upoznavanja.

Erotska astrologija: kakav je u krevetu prema natalnim pozicijama

Mars u natalnoj

Udarne pozicije za kvalitetnog ljubavnika nalazimo u Marsovom znaku. U ženskom horoskopu je Venera glavna za erotski potencijal, u muškom je to Mars. Planeta akcije i strasti bez greške otkriva kapacitete u spavaćoj sobi. Veština i izdržljivost se jasno ogledaju u znaku Ovna, Lava, Škorpije, Strelca i Jarca. Iz astrološke perspektive, najobdareniji su u znaku Ovna, Škorpije i Jarca.

Mars je prirodni vladar Ovna, dok u tradicionalnoj astrologiji vlada i Škorpijom. U vatrenom Lavu i Strelcu je izuzetno snažan, a Mars u Jarcu je egzaltiran. Egzaltacija Marsa od osobe pravi osvajača koji se neće smriti dok ne nadmaši svu konkurenciju. Vatrenog Marsa uvek odlikuje jačina, visok libido i ljubavne veštine. Ako pored toga njegov Mars aspektuje Sunce, Pluton i Veneru znate da ste uboli astrološku premiju.

Mars u Biku je izuzetno senzualan, ali mana mu je lenjost. Ako preferirate glavnu ulogu on vam može biti partner iz snova. Mars u Raku je pozicija pada. Sav erotski potencijal, sva potencija i neobuzdana strast su ugušeni kada se nađe u ovom znaku. Najbolji performans pružaju isključivo kada prave decu. Marsa u Raku mogu izvući aspekti sa Venerom i ako je postavljen u prvoj, petoj ili osmoj kući.

Mars u Blizancima je slatkorečivi prevarant. On uvek ima neodoljivu priču da stigne do cilja. Za avanturu idealan, za ozbiljnu vezu katastrofalan. Nije loš u krevetu koliko je sklon prevari i obmani. Mars u Devici je sterilna, frigidna karikatura kojoj ne želite da se približite. On vam neće grejati postelju, pre će naći način da vam probudi komplekse kako bi prikrio sopstvenu erektilnu disfunkciju. Svaki put kada je seks bio srednje žalostan, a muškarac komentarisao vaš celulit, urasle dlačice ili neopeglanu posteljinu, šanse govore da ste imali posla sa Marsom u Devici. Jedini izuzetak biće Mars u Devici koji je prihvatio svoju potčinjenu prirodu i spremno preuzima ulogu seksualnog roba. Za dominantne žene sa sadističkim crtama nema boljeg.

Mars u Vagi je još jedan u nizu muškaraca za izbegavanje. Obdarenost ispod svakog nivoa. Naizgled samouveren, ali uz par razočaranih pogleda razbijate krhku fasadu ispod koje se krije samo seksualno neumeće. Bolje provedi veče uz kofu sladoleda nego da bacaš skupu šminku na ovakvog čoveka.

Mars u Vodoliji je seksualna enigma. Da li će vas očarati ili razočarati? Kada se nađeš oči u oči sa dotičnom pozicijom obavezno gledaj ostale elemente. Koji je znak, gde su mu Mesec i Venera? Kakve aspekte gradi taj Mars? Šanse su da imaš posla sa metodičnim psihopatom koji je o seksu naučio sve, potom u praksi detaljno izvežbao. Za izbegavanje su svi kojima su Mesec i Venera u Devici. Mars u Vodoliji u kombinaciji sa vazdušnim ili vatrenim Suncem je odlična vest.

Na kraju ostaje Mars u Ribama. Pola čovek, pola psihoaktivna supstanca. Pazi da se ne navučeš. Možda deluje mirno i povučeno, ali to važi samo dok ste u javnosti. Ako se ostale kockice u natalnoj karti lepo slože ovo može biti ljubavnik iz snova. Osoba koja vam gleda pravo u dušu. Generalno ne važi za jak Mars, ali treba mu dati šansu. Može vas pozitivno iznenaditi.

Sunce u natalnoj (horoskopski znak)

 

Pre svega, Sunce u svom sedištu i Sunce u egzaltaciji daju osobine dobrog ljubavnika. To su Ovan i Lav. Ne možemo pričati o seksu a da ne spomenemo vladara osme kuće – Škorpiju. Ovo su tri znaka koja se po svom magnetizmu i seksipilu posebno ističu.

Dodatne poene skuplja ukoliko Sunce aspektuje Veneru, Marsa, Neptun ili Pluton. Kroz poziciju Sunca u natalnoj karti imamo uvid u nečiju volju, vitalnost i ambiciju. Zato kada ono aspektuje planete zadužene za ljubav i seks možemo zaključiti da je lična ambicija osobe da bude dobra u krevetu. Potreba koja se makar i nesvesno mora ostvariti.

Ista je situacija kao i sa Marsom kada imamo uvid u kuće. Sunce u prvoj (analogno Ovnu), u petoj (analogno Lavu) i osmoj kući (analogno Škorpiji) su pun pogodak.

Lilit u natalnoj

 

Lilit je najudaljenija tačka u Mesečevoj orbiti na putu oko Zemlje. To je pozicija naše skrivene strasti, potisnutih želja i fantazija. Kroz Lilit je najlakše razokriti nečije fetiše. Ukoliko ima Lilit u vatrenim znakovima ili Škorpiji imate posla sa dominantnim tipom. Veza je burna, puna strasti, ali i toksičnih osobina. Ljubomora, izlivi besa unutar i izvan kreveta su gotovo sigurni. Ono što nas radi u seksu može postati prava napast za celokuan odnos.

Lilit u zemljanim znakovima je natprosečno čulna. Telesno je imperativ. Seks fenomenalan, a kada zagrebete malo, ispod površine se krije potpuni frik. Lilit u vodenim znakovima je empatična i intuitivna. To je muškarac kome ne morate da pričate šta da radi. On vam prosto čita misli. Dok sa druge strane, Lilit u vazdušnom znaku ne zatvara usta. Uz fizičku aktivnost, tokom seksa dobijate i detaljnu naraciju svega što se dešava i o čemu razmišlja.

Prva kuća

 

Pluton u prvoj uvek daje osobu sa izraženim seksipilom, umećem i neopisivo privlačnim pogledom. Ovo su demoni koji slobodno hodaju zemljom tražeći žrtve. Ne treba im verovati, ali ko ih jednom proba uvek se vraća.

Neptun u prvoj poseduje auru misticizma i vanzemaljske privačnosti. Oni su najveći čarobnjaci i najbolji prevaranti. Muškarac sa Neptunom u prvoj kući je majstor hipnoze.

Mesec u vodenom znaku u prvoj kući. Oni ne znaju za običan seks. Ti ljudi isključivo vode ljubav. Ako se taj Mesec dodiruje sa Plutonom ili Neptunom iskustvo života je garantovano.

POSETI BEJB EDUKACIJE

SAVETI ZA MANIFESTOVANJE SA ČAROBNIM AFIRMACIJAMA

Start typing and press Enter to search

Korpa

Nema proizvoda u korpi