Šta ti donosi Venera u Ovnu?

>
Šta ti donosi Venera u Ovnu?

Planeta ljubavi je narednih mesec dana u izgonu. Šta ti donosi Venera u Ovnu?

šta ti donosi venera u ovnu? hiron u horoskopu kiron lilit kroz horoskopske znakove aktiviraj natalnu veneru edukacija venerini tranziti po znakovima i kućama besplatni horoskop astrologija karma kosmo vodič aktivacija svih planeta

Planetarno dostojanstvo Venere u Ovnu je detriment, odnosno izgon. Ovo je u najmanju ruku problematična teritorija za planetu nežnosti i ljubavi.

Vladar Ovna je Mars, planeta destrukcije i borbe. Njegovi principi su suštinski suprotni Venerinim. Venera je ženski princip, Mars je muški. Petog aprila u podne, planeta lepote i romantike će zakoračiti na teritoriju rata.

Šta onda možemo očekivati dok Venera prolazi teritorijom Marsa?

Saznaj šta možeš očekivati od ovog tranzita prema svojoj natalnoj Veneri. Ako ne znaš u kom znaku je tvoja Venera

POGLEDAJ OVDE

NATALNA VENERA U OVNU

Ako ti je natalna Venera u znaku Ovna konačno dolazi tvoje vreme! Venera u Ribama je isuviše romantična i deluzivna za tvoj ukus, dok su prethodne u Vodoliji i Jarcu preterano hladne i nedodirljive. Venera u Ovnu voli akciju i sa tranzitnom Venerinog povratka akcija zvanično može početi!

NATALNA VENERA U BIKU

Za ljude sa natalnom Venerom u Biku ovo je period veće tenzije nego uživanja. Venera u Biku je suština ženstvenosti, dok je u Ovnu ona esencija muške energije u ženskom telu. Ove dve energije nisu kompatibilne.

NATALNA VENERA U BLIZANCIMA

Svaka osoba sa Venerom u Blizancima će konačno da oživi! Tranzitna u Ovnu u kombinaciji sa natalnom u Blizancima je slika prave avanture. Ova dva znaka su kompatibilna u elementima, ali i njihova simbolika poseduje dosta sličnosti. Oba su znakovi mladosti, poletnosti i akcije. Takav vas period očekuje.

NATALNA VENERA U RAKU

Osobe sa natalnom Venerom u Raku ne podnose Veneru u Ovnu. U Raku su damice koje očekuju pravilnu raspodelu rodnih uloga u partnerskim i romantičnim odnosima, a tranzit Venere u Ovnu obećava sve osim pravilnog i tradicionalnog. Planeta ljubavi u Ovnu obrće uloge, a to te izbacuje iz takta.

NATALNA VENERA U LAVU

Ako ti je natalna Venera u Lavu ovaj period donosi zabavu, nova uzbuđenja i mnogo dinamičnih situacija. Ali nemojte se nadati nečemu ozbiljnom i dugoročnom. To nije u prirodi Venere u Ovnu, posgotovo ne tokom sezone retrogradnog Merkura i pomračenja.

NATALNA VENERA U DEVICI

Osobe sa ovom natalnom Venerom su totalno nepovezane sa Venerom u Ovnu. Ovo je za tebe period haosa i konfuzije. Uloga koju Venera u Ovnu forsira ti nije ni poznata ni prijatna.

NATALNA VENERA U VAGI

Ljude sa natalnom Venerom u Vagi čeka zaista zanimljiv period. Sva pomračenja vas napadaju, a sada retrogradni Merkur i Venera u Ovnu grade opoziciju. Tematika ljubavnih odnosa je toplo-hladno. Beži-dolazi. Hoću-neću. Ne miri se sa bivšima!

NATALNA VENERA U ŠKORPIJI

Venere u Škorpiji su prema planetarnom dostojanstvu takođe izgnane. Tradicionalni vladar Škorpije je Mars. Energija Marsa je vama već od rođenja prisutna i poznata. Kada svi histerišu ti se osećaš kao svoj na svome. Ovaj haos možeš iskoristiti za mnogo dobre zabave i avantura.

NATALNA VENERA U STRELCU

Za natalnu Veneru u Strelcu, tranzitna u Ovnu otvara vrata neviđenih mogućnosti. Ključne reči za ovaj tranzit su zabava, akcija i kidanje. Vatrena i pokretačka energije ti daje snagu, a pomračenja teraju da izbaciš sve što opterećuje.

NATALNA VENERA U JARCU

Ako ti je Venera u znaku Jarca nemaš čemu da se raduješ dok je tranzitna u Ovnu. Ovo su dve totalno suprotne energije u svakom smislu. Ne padaj na primamljive ljubavne predloge, sve je laž!

NATALNA VENERA U VODOLIJI

Za osobe sa Venerom u znaku Vodolije konačno dolazi malo uzbuđenja. Ovaj tranzit pokreće tvoju stranu koju retko da vidimo. Ta strana je spontana i poletna. Avanture su ti dostupne na svakom koraku.

NATALNA VENERA U RIBAMA

Venera u Ovnu je prirodni neprijatelj Venere u Ribama. Tebi je natalna planeta ljubavi egzaltirana, a ulazimo u period izgona. Povlačenje je najbolja opcija da izbegneš slomljeno srce.

POSETI BEJB EDUKACIJE

SAVETI ZA MANIFESTOVANJE SA ČAROBNIM AFIRMACIJAMA

Astro Bejb Edukacije. Aktiviraj svoju natalnu Veneru uz astrosimboliku. Magija horoskopa i tumačenja Venere u Ovnu, biku, blizancima, raku, lavu, vagi, devici, strelcu, škorpiji, jarcu, vodoliji i ribama. Astro kurs kosmo vodič

Start typing and press Enter to search

Korpa

Nema proizvoda u korpi