Horoskopski znak – Blizanci

>
Horoskopski znak – Blizanci
22. MAJ – 21. JUN
Horoskopski znak – Blizanci
Blizanac je znak večne mladosti, mladalačkog izgleda i duha. Karakteriše ga avantura, poletnost, nikako dosada. Prema svom horoskopu često istovremeno rade dve stvari i na taj način ispoljavaju svoju duplu prirodu.
Blizanci su znak komunikacije i inteligencije. Ako obavljaju jedan zadatak, več uveliko razmišljaju o drugom. Ideje ih pokreću. U tom haosu oni znaju najbolje da napreduju. Blizanci dosta vole da putuju, čitaju, uče strane jezike, ali i da tračare.

Glavne osobine Horoskopski znak – Blizanci

Modalitet: Promenljiv znak
Element vazduha
Vladar: Merkur
Blizanci zbog svoje nemirne prirode i naravi često imaju dva ili čak više izvora prihoda. Prema astrosimbolici ovaj znak ima veliki uspeh u novinarstvu, prodaji, marketingu.
Karakteristično je da mnogi blizanci pišu romane, reklame ili scenarije, jer su istraživačkog karaktera. Pored jezika, ovaj znak ima prirodni talenat za filozofiju, matematiku i logiku.
Blizance karakteriše visoko razvijena komunikacija. Ovaj znak je najveštiji na rečima. Imaju izražen smisao za humor sa dozom sarkazma, vole i šale na svoj račun. Blizanci su retko kad zbunjeni i uvek imaju spremne odgovore i pitanja.
Probleme rešavaju racionalno, a ne emotivno. Lako se uklapaju u svako društvo, sklapaju nove prijatelje i u potrazi su za inteligentnim ljudima.

ASTROSIMBOLIKA BLIZANACA

Šake, ruke, mladost

Knjiga, pismo, kola

Detinjstvo, škola, papir

Telefon, pošta, učitelj

Lična karta, brat, sestra

Vozač, voditelj, novinar

Blizanci vladaju rukama, šakama i plućima. Oni predstavljaju disanje i disajne puteve. Blizanci moraju da čuvaju svoja pluća i nikako ne smeju da puše. Blizanci vole sport i poseduju dosta spretnosti u rukama. Kako su rodjeni sa viškom energije, sport im omogućava da se iste oslobode. Blizanci su poznati po svojoj suvoj koži i nemrinoj kosi.

Start typing and press Enter to search

Korpa

Nema proizvoda u korpi