Šta je crna so u magiji

>
Šta je crna so u magiji

ŠTA JE CRNA SO U MAGIJI

Objasniću vam ukratko šta je crna so u magiji. To je posebna so koja se pravi i koristi u magijskoj praksi za zaštitu i čišćenje negativnosti, zla i bede. Obična so tradicionalno ima zaštitna svojstva prema magisjkom tumačenju.

Na primer, krug od soli se pravi kada se radi sa različitim entitetima kako bismo u tom procesu bili bezbedni.

Crna so je jača verzija obične soli. To je mešavina regularne solikoja je dobro izmešana sa izmrvljenim ostacima spaljenih predmeta iz regularne ritualne prakse.

KAKO SE PRAVI 

Crna ritualna so nije isto što i začinska crna so. Ne kupuje se u prodavnici nego se pravi. Pravimo je tako što u bilo koju posudu sipamo so i dodamo sve izgorele predmete iz naše spiritualne prakse.

Na primer brikete koje koristimo da kadimo dom. Kada tamjan izgori, ne bacate briket nego ga izmrvite za crnu so. To kašikom dobro izgnječimo da se napravi skoro homogena masa.

Papirići od afirmacija su idealni za izradu crne soli jer imaju moćne poruke, a kada izgore odmah se pretvaraju u prah bez napora. Gledajte da dnos soli i pepela bude takav da je siva boja dominantna. Smesa treba da bude tamno sive boje.

KAKO SE KORISTI CRNA SO

Sada kada znate šta je crna so i kada ste je napravili vreme je da iskoristite. Crna so nema rok trajanja i veću količinu možete rasporediti na duži vremenski period. Ovu so je najbolje posuti po pragu i onda metlom raspršiti što dalje do ulaznih vrata. Za to je dovoljna mala količina, otprilike jedna supena kašika. Ja deo soli stavim ispod otirača i na svakih nekoliko dana rasteram na isti način. Ako živite u kući, možete crnu so posuti celom dužinom oko kuće. Ako mislite da ima potrebe ovu so možete baciti po ćoškovima doma pre usisavanja.

POSETI BEJB EDUKACIJE

SAVETI ZA MANIFESTOVANJE SA ČAROBNIM AFIRMACIJAMA

Start typing and press Enter to search

Korpa

Nema proizvoda u korpi