Značenje Marsa u Škorpiji

>
Značenje Marsa u Škorpiji

Mars u Škorpiji: Radioaktivna snaga

Astro Bejb Edukacije. Aktiviraj svoju natalnu Veneru uz astrosimboliku. Magija horoskopa i tumačenja Venere u Ovnu, biku, blizancima, raku, lavu, vagi, devici, strelcu, škorpiji, jarcu, vodoliji i ribama. Astro kurs

Značenje Marsa u Škorpiji

Mars je princip energije koja stvara sav život, a Mars u Škorpiji je znak njegove najveće moći. Sa Marsom u Škorpiji se rađaju ratnici, dželati, osvajači. Sazvežđe Škorpije je tradicionalno sedište planete rata.

Ako ne znaš gde je tvoj natalni Mars:

PROVERI OVDE

Osobine Marsa u Škorpiji

Natalni Mars u Škorpiji otkriva neograničeno moćnog pojedinca. Ovo je najjači Marsov znak. Njegove ključne osobine su enromna snaga, hrabrost i odlučnost. Ovo je pozicija nezasite želje za životom i dinamične, neukrotive prirode. Ovo su pojedinci koji ne žive bez smisla i svrhe. Mars u znaku Škorpije je čovek na misiji, fokusiran, istrajn i nepokolebljiv.

Njegovo prisustvo unosi tihi nemir u svaku prostoriju. Ponosit i magnetski je privlačan, a istovremeno zastrašujuć. Direkan i ratoboran, natalni Mars u Škorpiji ne beži od konflikta. Smisao života pronalazi u osvajanju i pobedi. Pobedom se hrani, ali samo na trenutak.

Moć Marsa u Škorpiji

Snaga Marsa u Škorpiji nema potrebu da se dokazuje drugima. Njegova moć je tiha i mirna. To oseti svaka osoba u blizini bez ikakve dileme. Mars u Škorpiji je simbol rata i pobede u smrti. Natusi sa ovom pozicijom se ne boje smrti i zbog toga su nepobedivi.

Kako prolazi kroz život

Fanatizam je prirodno stanje. Život je borba, a Mars u Škorpiji uvek traži veći izazov i veći zalogaj. Potreba za borbom i pobedom je opsesija. Za njih je pobeda suštinski nevažna, proces borbe je sam motiv za borbu. Oni uživaju u izazovu. Što veći, to bolje. Njegov život je samo prolongirano prizivanje smrti.

U toku života je kontakt sa oružjem gotovo neizbežan. Od rata, oružja i smrti se lako gradi karijera. Životna misija je prkositi smrti. Oni izazivaju na atentat, na fizičke sukobe. U teškim aspektima moguće su ozbiljne fizičke povrede, agresija i destrukcija.

Značenje emocija Marsa u Škorpiji

Sva osećanja su intenzivna, a granica između ljubavi i mržnje je tanja nego ikad. Ljubomora, osveta i bes su neodvojivi od ljubavi. U zavisnosti od Marsovih aspekata i ostatka horoskopa možemo porceniti dokle idu toksične karakteristike. Mars u Škorpiji poseduje izraženu strast, neograničen libido i izgarajuću seksualnu harizmu.

Ovakav položaj Marsa u osobi pokreće žudnju za neustrašivim preduzimanjem velikih koraka i za doživljajem intenzivnih životnih iskustava. Oni vole život na ivici. Život bez rizika je poraz.

POSETI BEJB EDUKACIJE

SAVETI ZA MANIFESTOVANJE SA ČAROBNIM AFIRMACIJAMA

Start typing and press Enter to search

Korpa

Nema proizvoda u korpi